Uutisarkisto 2017

19.12. Ensi vuoden keikkoja myydään jo kovaa vauhtia! Ota yhteyttä ja varmista ammattitaitoinen esiintyjä tapahtumaasi! Olipa tilaisuus mikä hyvänsä, laita rohkeasti viestiä ja kysy tarjous! Synttärit, häät, firman juhlat, kihlajaiset, ristiäiset, hautajaiset, pikkujoulut, tapahtumat, festarit... Erilaisia kokoonpanoja on tarjolla useita trubaduurista bändeihin ja orkestereihin asti. Lisää tietoa niistä täältä.

5.6. Kesäkuulumisia. Kesä tuo tullessaan mukavia keikkoja: Olen mm. bändiliiderinä Hausjärvi Love -tapahtumassa, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Miinan Montussa 22.7. Loppukesästä julkaistaan myös Gospel-lattarit -levy, jonka kosketinraitoja olen äänitellyt kevään aikana. Lisää tietoa keikoista keikkakalenterista.

5.4. Keikkakalenteria päivitetty.

2.1. Hyvää uutta vuotta!

Vuosi 2016 oli musiikkirintamalla työntäyteinen mutta samalla erittäin monipuolinen, antoisa ja vivahteikas. Vuoden aikana juhlittiin Pro Fiden 50-vuotista taivalta lukuisien juhlakeikkojen muodossa ympäri Suomea ja julkaistiin heinäkuussa uusi Sattumaa?-albumi, jota oli työstetty hartaudella jo 2015 vuoden keväästä lähtien. Riihimäen Työväenyhdistyksen Soittokunnan 110-vuotisjuhlavuosi huipentui lokakuun lopussa upeaan juhlakonserttiin ja oli samalla kapellimestariurani tähän asti suurin ponnistus ko. orkesterissa. The Indigon kanssa sävellettiin kolmannen studioalbumin kappaleita. Vuosi huipentui Groove Familyn kanssa Grooveimpiin joululauluihin, jotka keräsivät neljässä konsertissa Riihimäen Keskuskirkon jälleen ääriään myöten täyteen ja samalla tuhansia euroja rahaa vähäosaisten hyväksi.

Trubakeikkoja, duokeikkoja, bändikeikkoja, orkesterikeikkoja. Häitä, synttäreitä, valmistujaisia, juhlia, tapahtumia, tilaisuuksia. Bilekeikkaa, gospelia, soulia, funkia, rockia, progea, iskelmää, marsseja, lastenmusiikkia... Keikkoja n. 80 kpl, joka on enemmän kuin aikoihin ja tarkoittaa vuoden aikana keikkaa n. 4-5 päivän välein. Musaopetusta Riihimäen lukiolla ja bändiopetusta Riihimäen musiikkiopistolla. Kapellimestarointia soittokunnassa. Uusia tuulahduksia ja vanhojen projektien uudelleen lämmittelyä.

Kiitokset taustajoukoille, tukijoille, keikkajärjestäjille, keikalle tilanneille, yleisöille, yhteistyökumppaneille ja soittajatovereille!