Uutisarkisto 2015

31.12. Kiitokset kuluneesta vuodesta yleisöille, keikkatilaajille, keikkajärjestäjille, yhteistyökumppaneille ja kanssani musisoineille muusikoille! Hieno vuosi takana ja paljon kiinnostavia projekteja luvassa taas tulevalle vuodelle! Luvassa mm. Pro Fiden levynjulkaisu, Pro Fiden 50-vuotisjuhlavuosi ja RiTy:n soittokunnan 110-vuotisjuhlavuosi. Pysyhän kuulolla! Hyvää uutta vuotta!

14.10. Alkuvuodesta lupailin, että Pro Fiden uusi albumi, joka muuten tulee kantamaan nimeä Sattumaa?, julkaistaan loppuvuodesta 2015. Tuotantoteknisistä syistä johtuen levyn julkaisu siirtyy kuitenkin alkuvuoteen 2016. Eli kuten sanonta kuuluu: hyvää kannattaa odottaa! :)

14.10. Tulipa tehtyä Pro Fiden kanssa mainio syyskiertue mm. Raahen, Kuopion ja Vuokatin suunnalle! Kuvia reissulta voit katsoa Facebook-sivultani.

7.9. Keikkakalenteria päivitetty. Check it out!

26.8. Syksy toi mukanaan uusia tuulia: aloitan bändiopettajana Riihimäen musiikkiopistossa ja kapellimestarina Riihimäen Työväenyhdistyksen Soittokunnassa!

10.8. Mainio keikkakesä on takana ja aika kului tiiviisti myös Pro Fiden pitkäsoiton kiippariraitoja äänittäessä ja The Indigon uusien biisien sovituksia hioessa. Nyt on kuitenkin aika kääntää katseita pikkuhiljaa syksyyn vaikka kesä on kuumimmillaan.

Jos olet järjestämässä synttäreitä, häitä, hautajaisia, yllätysjuhlia, harjakaisia, tupareita, polttareita, tapahtumaa tai mitä hyvänsä ja kaipaat sinne musiikkia, pistäpä nimi ja pelinumero muistiin ja ole minuun rohkeasti yhteydessä. Voin tulla esiintymään trubana, duon, trion tai bändin kanssa. Kokoonpanoja on muutamia erilaisia ja useimmat niistä ovat varsin muuntautumiskykyisiä.

11.5. Kevättarjous! The Indigon äänitteet Masquerade, All The Secrets, Make Believe, Tideturning ja Wait nyt yhteishintaan 25€! Masquerade ja All The Secrets yhteishintaan 20€! Katso täältä!

28.4. The Indigon uunituore single Where The Willows Weep julkaistiin tänään! Voit kuunnella sen vaikkapa YouTubesta tai Spotifysta.

21.4. The Indigon uusi Where The Willows Weep -kappale julkaistaan musavideoineen 28.4.!

13.3. The Indigolta uutta materiaalia! Olemme bändin kanssa studiossa kuun lopulla äänittämässä uutta, tilaustyönä tehtävää biisiä, joka tulee jakoon heti sen valmistuttua! Myös Endless Journey -albumin työstäminen jatkuu sävellysten ja sovitusten muodossa.

1.3. Olen maaliskuun keikkatauolla, joten minua ei nähdä esim. Pro Fiden Kauniaisten keikalla 6.3. Huhtikuussa taas mukana ruodussa. :)

31.1. Pro Fiden tulevan levyn esituotantosessiot ovat alkaneet! Kosketinsoitinraitojen demoversioita on tullut itsekin ääniteltyä jo useampana iltana kotistudion kätköissä. :) Vaikka sessiot ovat vasta aluillaan, uskallan jo tässä vaiheessa sanoa, että tulossa on hienoja biisejä ja mahtava levy, joka tulee esittelemään hieman erilaisen Pro Fiden...:)

5.1. Hyvää uutta vuotta! Heti vuoden alkuun kutkuttava musiikillinen uutinen: Pro Fide julkaisee tämän vuoden aikana uuden, vielä nimeämättömän levyn! Pysyhän kuulolla! :)